Siirry ostoksille osoitteeseen www.naamiojanis.fi >

Suosituimmat teemat penkkareihin

Naamiojänis

Suunnitteletko yleiskäyttöisen asun hankintaa, jota voi käyttää useissa erilaisissa juhlissa myös penkkareiden jälkeen? Tai kenties asua, jolla et yksinkertaisesti voi epäonnistua penkkareissa? Valikoimastamme löydät klassikkoasut ja kestomenestyjät, jotka eivät juokse muoti-ilmiöiden perässä, vaan ovat vakiinnuttaneet suosionsa juhlakansan keskuudessa ajattomuudellaan. Juuri tämä yhdistää niin yksisarviseksi, sotilaaksi tai poliisiksi pukeutumista - voit käyttää asua yhä uudelleen luontevasti erilaisissa juhlissa!

Tarunhohtoiset yksisarviset

Tarujen mukaan yksisarviset symboloivat positiivisuutta ja omaavat maagisen kyvyn parantamiseen. Juuri siksi ne ovat säilyttäneet suosionsa erityisesti rankkaa juhlakuntoa vaativissa penkkareissa. Meiltä löydät yksisarvisen asuja ja pienempää yksisarvisen rekvisiittaa. Erityisesti suosittelemme tutustumaan uutuustuotteisiin, joissa pääset itse ratsastamaan läpi penkkareiden yksisarvisen kyydissä.

Sotilaat ja muut armeija-aiheiset asut

Mitä olisivat penkkarit ilman juhlapäivää johtavaa kenraalia tai yleisen turvallisuuden takaavaa sotilasta? Meiltä löydät armeija- ja sota-aiheisia asuja aina hävittäjälentäjästä oman elämänsä Rambolle. Asujen lisäksi löydät meiltä penkkareihin sota-aiheisia lisävarusteita, kuten panosvyön.

Poliisit, rosvot ja agentit

Sukupolvesta riippumatta yksi penkkareiden teema on aina ylitse kaiken. Poliisina ja roistona esiintyminen ovat säilyttäneet suosionsa penkkareissa jo pitkään. Rankka työ vaatii kuitenkin rankat huvit. Penkkareiden poliisina saatat joutua näyttämään kykysi luotettavana lainvartijana, mutta napattuasi roistot kaltereiden taakse bileet voivat alkaa!

Siirry tästä ostoksille @ Naamiojänis.fi!

Eläinkunnan veijarit

Vuosi vuodelta luonto- ja eläinaiheiset asut ovat kasvattaneet suosiotaan erityisesti penkkareissa. Halusitpa sitten olla viidakon kuningas, pääsiäispupu tai ovela kuin kettu, niin meiltä löydät kattavan valikoiman upeita eläinaiheisia asuja.

Myydyimpiä eläinasuja viime vuosina ovat penkkarien aikaan olleet muun muassa jänis, kenguru, kettu ja krokotiili. Myös erilaiset eläinaiheiset huumoriasut ovat vuosi vuodelta suositumpia. Näitä löytyy lukuisia erilaisia esimerkiksi puhallettavien asujen ja reppuselkä-asujen tuoteryhmistä.

Ajankohtaiset TV-sarjat

Fanitatko erityisen paljon jotain ajankohtaista TV-sarjaa tai elokuvaa ja haluat näyttää sen myös muulle juhlakansalle? Valitsemalla penkkareihin helposti tunnistettavan ja ajankohtaisen TV-sarjan tai elokuvan asun varmistat sen, että saat vaivattomasti keskusteluaiheen myös muiden fanien kanssa.

Netflixin ja HBO:n tilaajille valikoimista löytyy monia inspiraatiota herättäviä tuotteita, joista on helppo kasata omaan suosikkisarjaan kytkeytyvä asukokonaisuus.

Klassikkojen ystäville vuodesta toiseen suosittuja ovat erilaiset Star Wars, Top Gun, Baywatch ja Minions -aiheiset puvut. Näistä on tarjolla useita erilaisia asuvaihtoehtoja, joten saman teeman mukaiset, mutta hieman erilaiset asut löytyvät taatusti isommallekin kaveriporukalle.

Ruoka ja juoma

Kevään herkullisimmat penkkariasut ovat saapuneet valikoimaamme! Penkkarijuhlissa sulatat takuuvarmasti juhlakansan sydämet pukeutumalla ihastuttavaksi jäätelötötteröksi, syötävän hyväksi pizzaksi tai täyteläiseksi tacoksi. Janoisemman penkkarikansan silmän iloksi olemme laajentaneet valikoimaamme myös olut- ja tequila-aiheisiin asuihin.

Edullisia (ja helposti puettavia) ruoka- ja juoma-aiheisia asuja löytyy herkkusuille useita erilaisia. Kevään 2020 uutuuksia tässä tuoteryhmässä ovat taco-asu ja jäätelötötterö-asu.

Ruoka-aiheiset naamiaisasut

Asut huumorintajuisille

Penkkareissa on tärkeintä hauskanpito. Meiltä löydät kaikista mielikuvituksellisimmat ja hulvattomimmat asut, jotka eivät takuulla jää huomaamatta edes täyteen ahdetussa rekkakulkueessa. Erityisen mieleenpainuvia ovat esimerkiksi reppuselkäasut ja puhallettavat, ilmalla täytettävät asut, kuten jättimäinen sumo-painija, hellyyttävä yksisarvinen, harvinaisen suuri jättipanda, hyvän maun rajoja koetteleva kokovartalovibraattori tai massiivisista lihaksistaan tunnettu muskelimies, jolle jopa itse Bull Mentula kalpenee.

Disney satuhahmot ja prinsessat

Disney-elokuvista tutut lapsuuden suosikkihahmot ovat myös suosittuja valintoja penkkareihin. Lumikki, Minni Hiiri, punahilkka ja arabialainen prinsessa Jasmine löytyvät monen suunnitelmista penkkaripukua hankittaessa.

Tai miten olisi isommalle kaveriporukalle 101 Dalmatialaista -leffan merkeissä dalmatialaisasut ja yhdelle Cruella de Vilen rooli? Erilaisia mahdollisuuksia riittää, ja hyvästä mielikuvituksesta on apua varsinkin isommalle porukalle saman teeman asuja hankkiessa. Esimerkiksi kymmenien erilaisten eläinasujen joukosta on helppo löytää moneen eri elokuvateemaan sopivia pukuja.


< palaa takaisin etusivulle