Siirry ostoksille osoitteeseen www.naamiojanis.fi >

Penkkariasut ryhmille ja pareille

Yhdessä kaikki on hauskempaa, sanotaan. Lukion hauskimmat juhlat, eli penkkarit kannattaa ehdottomasti jakaa parhaimpien ystävien kanssa yhteisellä ja näyttävällä teemalla. Yksin on vaikea erottua penkkareissa, mutta yhteisellä teemalla jaat mukavan muiston kaveriporukan kanssa ja jäät varmasti suuren yleisön mieleen! Täältä löydät helposti erilaisiin teemoihin sopivia penkkariasuja kahdelle, neljälle tai isommille ryhmille.

Haluatko edustaa kevään penkkareissa erottamattomana parivaljakkona ystäväsi tai pariskuntana kumppanisi kanssa? Täältä löydätte penkkareiden pariasut ja asut kahdelle juhliin, joilla pystytte loihtimaan unohtumattoman lopputuloksen penkkareihin yhdessä.

Siirry tästä ostoksille @ Naamiojänis.fi!

Valikoimastamme löydät kattavan määrän erilaisia penkkariasuja kahdelle. Suosittelemme esiintymään esimerkiksi suositun TV-sarjan Greyn Anatomian mukaisesti lääkärinä ja sairaanhoitajana, uskonnollisen yhteisön munkkina ja nunnana tai klassisen lastensadun mukaan punahilkaksi ja sudeksi. Nämä ja monet muut hauskat pariasut takaavat vuodesta toiseen onnistuneet penkkarit kahdelle.

Neljän hengen asut tai isommat ryhmät

Lähestyvätkö penkkarit? Jos etsit penkkariasuja neljälle hengelle tai useammalle, niin olet saapunut juuri oikeaan paikkaan! Meiltä löydät myös asuvaihtoehtoja penkkareihin isoille ryhmille.

Suosittelemme tutustumaan esimerkiksi merihenkiseen valikoimaamme, joilla voi pukeutua laivaston henkilökunnaksi ja seilata yhdessä pois lukion harmaasta arjesta. Toinen hyvä vaihtoehto neljän hengen asuiksi tai isolle ryhmälle penkkareihin on pukeutua kokonaiseksi seurakunnaksi ja paeta yhdessä syntisiä kouluvuosia.

Muun muassa näistä saa kasattua helposti ryhmäasut:

Penkkariasut kahdelle

Parhaissa tarinoissa sankareita on aina kaksi. Siksi lukion tärkeimmät juhlat, eli penkkarit kannattaa jakaa ystävän tai kumppanin kanssa. Meiltä löydät penkkariasut kahdelle, jotka muistetaan vielä vuosienkin päästä.

Valikoimastamme löydät runsaasti vaihtoehtoja, joiden taika perustuu penkkareiden jakamiseen toisen kanssa. Esimerkiksi suositut Pyjamabanaanit B1 ja B2, Mrs ja Mr Oktoberfest, tai enkeli ja paholainen vaativat tuekseen aina toisen jakamaan penkkareiden juhlahumun.

Lyömättömiä yhdistelmiä: