Siirry ostoksille osoitteeseen www.naamiojanis.fi >

Penkkariasut 2022 – ideoita penkkareihin

Suomen hauskimmat penkkariasut. Tutustu näihin asuihin ja asuideoihin! Löydä satojen eri asujen joukosta parhaat asut itsellesi ja kavereillesi.

Keräsimme oheen ideoita penkkaripäivän asuvalinnaksi vuodelle 2022. Suosittujen eläinaiheisten haalariasujen lisäksi monet TV:stä (ja Netflixistä) tutut hahmot, sekä huumoriasut tulevat löytymään penkkarirekkojen lavoilta.

Eläinasujen suosiota selittää suurilta osin myös käytännöllisyys: pehmoinen kokovartalo-haalarin alle saa puettua kunnolla vaatetta, jotta rekan lavalla ei tarvitse palella. Käytännöllisyyttä arvostavalle hyvä valinta on esimerkiksi kenguru-asu, jossa lisänä on etupuolen "pussukka", johon on helppo säilöä penkkarikarkit.

Penkkariasut pariskunnille ja parhaille kavereille

Monet pariskunnat ja kaverukset hankkivat penkkareihin asut yhteisen teeman mukaan. Kokosimme muutamia perinteisiä ”pariasuja” ja TV-sarjoista tuttuja kaksikkoja erilaisten valmiiden naamiaisasujen muodossa.

Televisiosta tutut kaksikot

Vuodesta toiseen myydyimpien penkkariasujen joukossa olevien erilaisten perinteisten ammattiasujen ja vankien soveltuvat monissa tapauksissa myös pariasuiksi. Tässä muutamat esimerkit perinteisistä penkkaripuvuista pariskunnille ja kaveruksille.

Muita hyviä vaihtoehtoja pariasuiksi

Huumorintajuisille riittää myös sopivia penkkariasuja

Myös erilaiset huumoriasut ovat joka vuosi suosittuja vaihtoehtoja penkkaripuvuksi. Härskien ns. alapääasujen lisäksi vaihtoehtoja löytyy runsaasti myös kypsemmän huumorin ystäville.

Uutuutena tälle vuotta markkinoille ovat saapuneet presidentti- ja diktaattori-naamiaisasut (Donald Trump & Kim Jong-un). Kokonaisen asun lisäksi voit hankkia halutessasi myös pelkän naamarin 19,90 euron hintaan.

Ruoka-aiheiset naamiaisasut

Tequilan janoisan opiskelijan valinta on luonnollisesti tequila-pulloksi pukeutuminen. Hodareista pitävälle löytyy oma hot dog –asu, Havaiji-teemasta pitävälle Tiki-toteemiasu jne. Viime vuosina suosituiksi ovat nousseet myös erilaiset reppuselkä-asut.

Orange is the New Black, Narcos, Breaking Bad ja muut

TV-sarjojen suurkuluttajat voivat hakea asuideoita myös suosikkisarjoistaan. Virallisten lisenssiasujen lisäksi pienemmällä budjetilla asun voi rakentaa joko osittain tai kokonaan itse. Jo pelkkä sopiva hahmo-peruukki on hyvä pohja, josta rakentaa asukokonaisuutta.

Esimerkiksi Breaking Bad -fani voi hankkia Heisenberg-setin, ja täydentää asun sopivalla paidalla ja farkuilla. Orange is the New Black (OITNB) -sarjan fani voi rakentaa sopivan asun esimerkiksi oranssista vanginhaalarista, käsiraudoista ja tatuointihihoista.

Netflixin hittisarjasta, Narcosista, pitävä voi kasata oman Pablo Escobar -asunsa käyttämällä pohjana kolumbialainen gangsteri -naamiaisasua.

Halvat asut eli budjettivaihtoehdot penkkareihin

Edullisempia asuja etsivälle monet vaihtoehdot ylittävät reilusti budjetin. Kalleimpien lisenssiasujen (esim. elokuva-aiheiset ja sarjakuvat) hinnat kohoavat usein lähelle sataa euroa, joten yhden juhlapäivän käytölle hintalappu on korkea.

Pienemmän budjetin omaavalle oivia vaihtoehtoja ovat erilaiset halvat asusetit, joiden päälle on helppo rakentaa oma simppeli asu. Tarjoushaukkojen tarkat silmät löytävät satojen vaihtoehtojen valikoimasta myös poistotuotteita tai muutoin erinomaisia tarjouksia.

Myydyimpien listoilla vuodesta toiseen keikkuvat munkit, nunnat ja vangit ovat myös halvimmasta päästä hintavertailussa. Kaikki edellämainitut on mahdollista löytää 20 euron budjetilla.


Yhteiset asut kaveriporukalle

Useat kaveriporukat valitsevat penkkareihin yhteisen teeman – tai kaikille identtisen asun. Suosittuja asuja niin kahdelle, kolmelle, neljälle tai useammallekin kaverille ovat mm. Pyjamabanaanit, balleriina-virtahevot, erilaiset lehmä-asut ja ihonmyötäiset Second Skin –asut.

Myydyimpiä ns. kimppatilaus-asuja ovat erilaiset eläinasut. Edullisia vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi kana-haalareiden, kettu-haalareiden ja lehmä-haalareiden joukosta.

Kimppatilaajille 10% alennusta väh. 200 € tilauksista koodilla "ABI200"

Perinteiset uskontoaiheiset asut kuten munkki, nunna, pappi ja paavi ovat myös suosittuja kimppatilausten kohteita. Edullisen hinnan lisäksi ne ovat käytännöllinen valinta kylmään helmikuiseen penkkaripäivään, sillä kaapu-asun alle saa helposti puettua lämpimästi vaatetta.

Lehmä-teeman asut

TEAM LEHMÄ

Neljä erilaista lehmä-asua. Haalari-asu, deluxe-versio, Carry Me ja edullinen lehmä-setti. Tilatkaa koko ryhmälle sama asu tai yhdistelkää eri vaihtoehtoja!

Katso tästä kaikki lehmä-asut >

Laivasto-teeman asut

TEAM NAVY

Seiloriasut, laivan kapteeni, laivastoupseeri ja teemaan sopivat hatut! Kasaa kaveriporukallesi laivastoaiheiset penkkaripuvut näillä tuotteilla.

Katso tästä kaikki laivasto-asut ja seilori-asut >

Kirkko-teeman asut

TEAM KIRKKO

Kirkko-aiheisista asuista myynnissä ovat mm. nunna, munkki, pappi ja paavi. Valikoimissa myös profeetta-setti jeesukseksi pukeutuvalle ja erilaiset ristikaulakorut.

Katso tästä kaikki kirkkoaiheiset >

Instagram

VINKKI: inspiraatiota edellisten vuosien penkkareista

Asuideoita kaipaavan kannattaa tarkistaa myös Instagram edellisten penkkareiden kuvien osalta. Satoja erilaisia asuja löytyy helposti, kun selaa mm. hashtageja #penkkarit2021, #penkkarit2020 ja #penkkarit.


< Palaa takaisin etusivulle